#caritabaheula

Ngangkat deui tradisi Sunda mapag 1muharam hajat bumi
#urangsunda 
#tradisisunda 
#sunda 
#baheula
#caritabaheula 
#jawabarat 
#ciamis 
#bojongmengger
Ngangkat deui tradisi Sunda mapag 1muharam hajat bumi
#urangsunda
#tradisisunda
#sunda
#baheula
#caritabaheula
#jawabarat
#ciamis
#bojongmengger
Joedoelna #secangkirkopisebatangrokok 
#sobatlawas 
#ngopdud 
#caritabaheula 
@joealghani 
#motorkolot 
#gaskeun 
#moalatret 
#wanieun 
#kolotgengotot
Bakal aya saat na sadar leungiteun sabar,
Dimana saat kondisi akal jeung pikiran mulai serentak hayang cengkat,
Awak ruksak batin ngoceak,
Nalungtik jalan kaluar na nepika geus beak dengkak,
•
•
Hampura! 
Lain ku teu nyaah,
Sabab tujuan geus teu sarua,
Suku nu ngajak indit, 
Hate nu geus loba diciwit,
Meureun geus kudu na pamit. •
•
#satriapiningit
#nyunda
#caritabaheula
#budakangon
#tiris
#sudurudijuruhawu
#sanguasak
Bakal aya saat na sadar leungiteun sabar,
Dimana saat kondisi akal jeung pikiran mulai serentak hayang cengkat,
Awak ruksak batin ngoceak,
Nalungtik jalan kaluar na nepika geus beak dengkak,


Hampura!
Lain ku teu nyaah,
Sabab tujuan geus teu sarua,
Suku nu ngajak indit,
Hate nu geus loba diciwit,
Meureun geus kudu na pamit. •

#satriapiningit
#nyunda
#caritabaheula
#budakangon
#tiris
#sudurudijuruhawu
#sanguasak
Sabtu malam don't worry be happy😋
#kytr10 #r10aquamarine #helmetlovers #helmetloversindonesia #bloodshot #caritabaheula #omatsanguanlurd
Baheula mah ditempat ieu th sok ngapungkeun jeung moro langlayangan 😂 komo mun moro mh sawah ge sok di aprak ku nu moro mh, teu peduli eta sawah saha nu pentingmh langlayangana benang 😂😂 sakapeng sok dicarekan, di undag bahkan,  sok aya nu pasea jeung babaturana sorangan kusabab hiji langlayangan😂 #caritabaheula #keurleutik #instasunda  #masakecil
Baheula mah ditempat ieu th sok ngapungkeun jeung moro langlayangan 😂 komo mun moro mh sawah ge sok di aprak ku nu moro mh, teu peduli eta sawah saha nu pentingmh langlayangana benang 😂😂 sakapeng sok dicarekan, di undag bahkan, sok aya nu pasea jeung babaturana sorangan kusabab hiji langlayangan😂 #caritabaheula #keurleutik #instasunda #masakecil
#momotoran #caritabaheula #hujanpanas # gaspol #B.U.S #BUSHER...
#caritabaheula
Geru olah raga kita jaman breto
Pak Amin bersama aan, vie kadal, yan ian, lukman yg paling belakang anggota DPRD kita dan yg paling depan seperti biasa sang ujung tombak yg teleh menjadi ustad evi hermawan 
#babaturan #keurleutik #caritabaheula #ngariung #panggihcdeui #28taun #panggihDeui
Geru olah raga kita jaman breto
Pak Amin bersama aan, vie kadal, yan ian, lukman yg paling belakang anggota DPRD kita dan yg paling depan seperti biasa sang ujung tombak yg teleh menjadi ustad evi hermawan
#babaturan #keurleutik #caritabaheula #ngariung #panggihcdeui #28taun #panggihDeui
#Garut #mitoha #bahece #sideang #siduru #jamanbareto #tradisional #03am #kamojang #darajatpass #ngopi #ngudud #caritabaheula
Asal Kuda Renggong  Numutkeun salah sahiji inohong Renggong Kuda sarta boga kuda Renggong "Satria Grup" Mr. Olot Eman di Désa Kacamatan Ciaseum Conggéang - Sumedang, kuda Renggong teh designation bgi kuda alus dina menari. Kusabab kecap "Renggong" hartina penari. Tunggang Renggong aya kudaa penari. Ceuk Renggong nyandak kana kecap "Ronggéng" nu hartina oraang anu dianggo salaku penari biasana dicoo ku awéwé. Kusabab istilah dipaké pikeun pets, kecap Ronggéng dirobah jadi Renggong, mun saukur ngabedakeun Tujuan jeung teu equated kalayan manusa. 
Omat mang ulah moho ken carita ti karuhun 
#sunda #caritaheubeul #caritabaheula #omat #bandung #bandungjuara #sundanese #karuhun
Asal Kuda Renggong Numutkeun salah sahiji inohong Renggong Kuda sarta boga kuda Renggong "Satria Grup" Mr. Olot Eman di Désa Kacamatan Ciaseum Conggéang - Sumedang, kuda Renggong teh designation bgi kuda alus dina menari. Kusabab kecap "Renggong" hartina penari. Tunggang Renggong aya kudaa penari. Ceuk Renggong nyandak kana kecap "Ronggéng" nu hartina oraang anu dianggo salaku penari biasana dicoo ku awéwé. Kusabab istilah dipaké pikeun pets, kecap Ronggéng dirobah jadi Renggong, mun saukur ngabedakeun Tujuan jeung teu equated kalayan manusa.
Omat mang ulah moho ken carita ti karuhun
#sunda #caritaheubeul #caritabaheula #omat #bandung #bandungjuara #sundanese #karuhun
Carita baheula
#asalmotret #caritabaheula #bogacarita
Sudah ribuan peperangan aku menangkan. Tapi tidak ada perang yang lebih agung dari perang ketika aku memperjuangkanmu, sinta ~ Rahwana
.
.
.
.
.
.
.
.
#ceritatempodulu #perjuanganrahwana #rahwanarajadilao #caritabaheula #sintarahwana
Sudah ribuan peperangan aku menangkan. Tapi tidak ada perang yang lebih agung dari perang ketika aku memperjuangkanmu, sinta ~ Rahwana
.
.
.
.
.
.
.
.
#ceritatempodulu #perjuanganrahwana #rahwanarajadilao #caritabaheula #sintarahwana
sasaungan sebutan budak lembur jaman old 
ini mainan kami jaman dulu, walaupun sederhana tapi punya banyak cerita. 
kami rindu masa kecil yang tak mengenal gadget

#pokdarwiscikadu 
#visittanjungjaya 
#explorepandeglang 
#excitingbanten 
#caritabaheula
#permainantradisional
sasaungan sebutan budak lembur jaman old
ini mainan kami jaman dulu, walaupun sederhana tapi punya banyak cerita.
kami rindu masa kecil yang tak mengenal gadget

#pokdarwiscikadu
#visittanjungjaya
#explorepandeglang
#excitingbanten
#caritabaheula
#permainantradisional
Gradasi yang agak sulit di rambut putih !!
Selama potongan rambut sesuai dengan bentuk kepala, model apapun patut dicoba !! Edisi NYUKURAN BARI NGADONGENG with Abah Dayat !! 😊😊😊 Private Invite Haircut
Perum Cidura Regency B7/4
Pasirjambu,Ciwidey Bandung

#barber
#barbershopconnect
#mens
#sunda
#lemburkuring
#nyukuran
#dongengsunda 
#caritabaheula 
#urangsunda
#cianjur
#naringgul
#malati
#barberhub
#barberworld
Gradasi yang agak sulit di rambut putih !!
Selama potongan rambut sesuai dengan bentuk kepala, model apapun patut dicoba !! Edisi NYUKURAN BARI NGADONGENG with Abah Dayat !! 😊😊😊 Private Invite Haircut
Perum Cidura Regency B7/4
Pasirjambu,Ciwidey Bandung

#barber
#barbershopconnect
#mens
#sunda
#lemburkuring
#nyukuran
#dongengsunda
#caritabaheula
#urangsunda
#cianjur
#naringgul
#malati
#barberhub
#barberworld
Baheula pernah loba carita na vespa sprint ieu😀😉😍
#vespaaingkumahaaing
#vespabutut
#caritabaheula
Baheula pernah loba carita na vespa sprint ieu😀😉😍
#vespaaingkumahaaing
#vespabutut
#caritabaheula
Ini waktu berkelana ke kampung orang teuing dmn 😂 ini waktu ngadagoan bargas yang di bawa sama @pransiskusiko sama @aris846 nya nyasar deuih 😂

#caritabaheula
Ini waktu berkelana ke kampung orang teuing dmn 😂 ini waktu ngadagoan bargas yang di bawa sama @pransiskusiko sama @aris846 nya nyasar deuih 😂

#caritabaheula
Memandang moe,,,,,
#exodos57 
#caritabaheula
#ulindisawah
ngariung bari ngojay dicipanas uhhh haneut coy .....
#tilebegood #tongpoekkeunobor #diedankeun #caritabaheula
ngariung bari ngojay dicipanas uhhh haneut coy .....
#tilebegood #tongpoekkeunobor #diedankeun #caritabaheula
Wilujeung enjing Good People, persahabatan kita teh kaya angkot saung, tos jarang katingal tapi teuteup nineung. Iyeuh sok lima ratuseun  #kamanaangkotsaung #tinggalharewosna #suganayakeneh #caritabaheula #urangnangkeldeui #bakommalingpinglimaratusen
Wilujeung enjing Good People, persahabatan kita teh kaya angkot saung, tos jarang katingal tapi teuteup nineung. Iyeuh sok lima ratuseun #kamanaangkotsaung #tinggalharewosna #suganayakeneh #caritabaheula #urangnangkeldeui #bakommalingpinglimaratusen
Serigala Terakhir 😎
Lawson MABES's team
#napaktilas #haribatiktea #caritabaheula  #sonopisan
Serigala Terakhir 😎
Lawson MABES's team
#napaktilas #haribatiktea #caritabaheula #sonopisan

Socview is explorer of social posts and media.